About us

De vrouw achter Vuzz..

Meet me …ik ben Hayat…geboren in Nederland, met roots in Marokko. Ik ben opgegroeid in een liefdevol gezin, waar koken en eten centraal stond. Elke maaltijd was een feestelijke ritueel waar je smachtend en watertandend naar uitkeek.

Ik was 11 Jaar, toen mijn lieve Oum (Mama) – vol overtuiging, vertrouwen, maar ook een tikje non chalant – vroeg of ik een traditioneel tajinegerecht (stoofpot) van scratch wilde klaarmaken. Nog nooit in mijn leven had ik gekookt, maar toch zei ik volmondig Ja!! Want hoeveel uren heb ik wel niet vol bewondering naar mijn Oum gekeken en haar kooktechnieken en -kunsten bewonderd. Haar zelfvertrouwen, de verse ingrediënten van de markt, de verrukkelijkste smaakcombinaties, een snufje safraanpoeder hier, een snufje korianderpoeder daar, geduld en het allerbelangrijkste de liefde die zij in elke maaltijd stopte. En ja, daar begon ik dan als 11 jarige. En ik kan jullie vertellen, mijn gerecht was finger licking good!

Die no nonsense mentaliteit van dat 11 jarige meisje heeft mij tot op de dag van vandaag ver gebracht.  Naast dat ik een overdreven grote passie heb voor puur en ambachtelijk koken en eten, werk ik als pedagoog. Ik ben gezegend met twee mooie kinderen. De passie voor eten zie ik terug bij mijn – foodie- zoon Kamal. Als geen ander weet ik dus hoe belangrijk voeding en een gezonde eetpatroon is voor de gezondheid van volwassenen en kinderen. Het is brandstof, geeft energie, bevordert een goede hersenfunctie en een gezonde conditie van de huid. Het is LEVEN.

100% vegan
heerlijk vers
eenvoudig besteld
snel op tafel
duurzaam verpakt

Menu sluiten